Koret "Rusty Cotton"
29/1/2007

Rusty Cotton, Mårslet's rytmiske voksenkor skal her i foråret i gang med et spændende projekt:
Sammen med to andre kor, Snapsingers fra Århus og Cantabile fra Malling, skal koret opføre et helt nyt værk, skrevet af Erling Kullberg, komponist, kordirigent og lektor ved Musikvidenskabeligt Institut, Århus.
Værket hedder "I det fri" og er til tekster af Kaj Munk. I weekenden den 12. og 13. maj mødes korene med Erling Kullberg, der vil arbejde med finesserne, dynamik og klang. Herefter afsluttes med en koncert for alle interesserede på Testrup Højskole søndag den 13. maj.

Ingen af korene har prøvet at arbejde på en sådan proces tidligere, hvor man er flere kor, der går sammen om et fælles projekt. Der er altså ingen erfaring at bygge på - men en stor forventning om, at det bliver både spændende og sjovt.

Har man lyst til at deltage, lægges der ud torsdag den 1. februar i musiklokalet på Mårslet Skole kl. 19.15.
Kan man ikke komme første mødegang, tropper man blot op gangen efter.
Rusty Cotton har p.t. 14 korsangere, og koret vil meget gerne have nye sangere med. Specielt er der bud efter nye herrestemmer. Så "uanset om du er badeværelses-Pavarotti eller carportbrummer, så spring ud og bliv en Rusty Cotton," siger Bent Bauning, leder af aftenskolen, i hvis regi koret kører.
Henvendelse vedr. deltagelse til Pia Voxtorp, tlf. 2714 5521.