Fibernettet
30/4/2007

Borgerne i det sydlige Mårslet kommer nu som de første i Østjysk Energis område på fibernettet. Under navnet Profiber tilbyder Østjysk Energi internet, tv og telefoni på optiske lysledere med meget høj hastighed og kapacitet. Alle i området bliver eller er blevet kontaktet direkte, når de kan kobles på. Tilmelder man sig inden den 16. juni, er tilslutningen gratis.

Internethastighederne er på op til 20 Mbit/sek både på up- og download. De vil blive kombineret med telefoni og et bredt udvalg af tv-kanaler.
Fibernet består af lyslederkabler, som kan hente og sende information med lysets hastighed. Fibernettet egner sig derfor bl.a. til download. Med fibernettet kan man fx se frem til at kunne udnytte en bredere vifte af tilbud om bl.a. højkvalitets-fjernsyn og download af film.

Melder man sig til senere end 16. juni, når gravearbejdet er overstået, vil prisen for tilslutning typisk være 4.000 kr. afhængigt af, hvor langt der skal graves.
Ved tilslutningen graver Østjysk Energi kablet helt ind til husmuren og opsætter en hjemmecentral i huset.

Hvis man vil vide mere, kan man kigge forbi Østjysk Energi på Knudsminde i Odder. Her er opført en demostand, hvor kunderne kan opleve de skarpe tv-billeder og de hurtige internethastigheder.

Læs mere om priser og produkter på www.profiber.dk eller på Østjysk Energis hjemmeside www.oestjyskenergi.dk.

link