Nye kreative aktiviteter
6/8/2007

Pr. 1. september åbner ’Multiplace’ i den gamle stationsbygning. Multiplace satser på formidling indenfor to områder: Håndarbejde og musik.

’I alt, hvad vi nu og fremover beskæftiger os med, lægger vi stor vægt på grundig faglig formidling, god tid til hver deltager, de kreative processer – det at skabe og fordybe sig - i første omgang via undervisning i hhv. musik og håndarbejde’ udtaler den ene af de to indehavere, Karen Sølvsten.

På håndarbejdsområdet starter man med et børnehold, hvor man kan udfolde sig inden for områder som: Strik, hækling, syning, tekstildekoration, perlearbejde, fremstilling af syæsker m.v. Kurserne er beregnet til børn mellem 7 og 13 år – og de kører onsdage fra 14 til 16.

På musiksiden tilbydes blokfløjte- og klaverundervisning. Fløjteundervisningen vil foregå på små hold for de 6 - 9 årige, ’og er en glimrende "forskole" til eventuel anden musikudfoldelse siden hen’, fortsætter Karen Sølvsten.

Klaverundervisningen - såvel rytmisk som klassisk - foregår som soloundervisning med ½ time pr. uge. Undervisningen er for alle aldre.

Multiplace arbejder på at få en hjemmeside i drift, www.multiplace.dk; den er dog ikke klar endnu og i mellemtiden kan interesserede kontakte Karen Sølvsten på tlf. 4086 2193 vedr. musik, eller Lotte Winther, tlf. 5046 3498 vedr. håndarbejde.