Ræs på Tandervej...
7/8/2007

Mange bilister kører alt for hurtigt på Tandervej, især på strækningen mellem Bedervej og Mustrupvej. Det har flere beklaget sig over, og Peter Mønster og Lene Hansen har gjort opmærksom på problemet i indlæg på maarslet.net.
Men som Lene Hansen påpeger nytter det næppe at vi appellerer på vor egen hjemmeside, for synderne er først og fremmest gennemkørende bilister fra vore omliggende byer. Og mon ikke også enkelte af de mange håndværkere og lærlinge, der arbejder i den nye sydlige bydel, en gang imellem har lidt for travlt, når de skal til bageren?
Mårslet Fællesråds trafikkampagnegruppe har derfor placeret et 50 km skilt ved hver ende af den pågældende strækning. Skiltene er svære at overse, for de er i XXlarge størrelse, og de skulle således være særligt velegnede til syns- eller omtanke-hæmmede bilister.
Bilisterne kører næppe vildt med vilje. Vi er sikre på, at en venlig påmindelse er nok til at de besinder sig og sætter farten ned. Derfor er der på skiltenes bagside en smiley, som ved udkørslen fra den tidligere racerbane sender bilisterne et stort, solvarmt smil med tak for den hensynsfulde kørsel.
Skiltene vil blive stående de kommende uger, hvor problemet er særligt påtrængende, når skolestart sender mange af vore små medborgere ud i trafikken.

Trafikkampagnegruppen (hans@ishoy.dk)

link email