Håndboldskole
8/8/2007

For 3. år i træk afholder TMG Håndbold skole for børne- og ungdomsspillere. Det foregår i tidsrummet 09:00 - 15:00 i dagene 10., 11. og 12. august i og omkring Mårslet hallen.

Her vil 62 deltagere fordelt på 3 hold, under vejledning af instruktører fra DGI og trænere fra TMG, først og fremmest spille håndbold; men der bliver også mulighed for at deltage i lege og konkurrencer.
Arrangørerne håber på rimeligt vejr, da deltagerne også skal også spille udendøre, både almindelig og strandhåndbold og hertil har man lånt faciliteter ved Rundhøjskolen.

HalHuset vil være åbent fra kl. 09:00 - 15:00 både for deltagere og eventuelle tilskuere - så forældre opfordres til at indtage formiddags-/eftermiddagskaffen i HalHuset.

For at sådan en håndboldskole kan blive en succes, kræver det en stor indsats fra en række frivillige, blandt andet fra trænere fra TMG, personalet i HalHuset og forældre, der klarer transporten til/fra strandhåndbold. Arrangørerne vil derfor gerne på forhånd takke alle dem, der har tilbudt deres hjælp med håndboldskolen.

link