Ny dagplejer
30/9/2007

Den 1. november starter Jette Sjørup som ny dagplejer på Præstegårdsvej og under Århus Kommunes Frit-valg-ordning.

'Via denne ordning bliver dagplejeren godkendt af en af Kommunens dagplejepædagoger, der ligeledes kommer på både anmeldte og uanmeldte besøg hos børnepasseren', fortæller Jette Sjørup og fortsætter:
'Det er jo som bekendt meget svært at få et pasningstilbud til de små 0-3 år i Mårslet. Jeg har længe haft lyst til at passe børn og idéen med at starte som privat børnepasser faldt helt på plads, da jeg ikke selv kunne få pasning til min egen søn efter endt barselsorlov. Vi bor i et dejligt hus med god plads, både indendørs og udendørs, til nogle ekstra tumlinge. Ud over vores søn på 10 måneder har vi endnu en dreng på knap 4 år, der går i Børnehave'.

'Jeg glæder mig meget til at komme i gang med at passe de små børn, og mener de har brug for noget "hjemlig hygge", nærvær og tryghed inden de skal ud og være mere selvstændige i en børnehave', slutter Jette Sjørup.

I skrivede stund har Jette plads til endnu eet barn i dagplejen.

Dagplejetilbud med kontaktinformationer findes på webben under linket 'Borgerne' i øverste vestre hjørne og derpå under linket 'Børn'. Man kan også søge Jette under 'Find Folk'.

link