Debatten genåbner
26/10/2007

i ny og forbedret udgave

I den korte tid, debatten har været lukket, er der arbejdet ivrigt for at finde den rigtige model for fremtidens debat. Der tegner sig nu et billede af den fremtidige debatside, som vil blive åbnet, så snart det er teknisk muligt.

På nuværende tidspunkt mangler der stadig nogle tekniske detaljer; men de store linjer ligger fast:

1) Opslagstavlerne i højre forside forbliver uændrede. I perioder med mange opslag og mange debatindlæg har begge dele lidt under pladsmangel. Det skulle hermed være løst.

2) På et centralt sted på forsiden findes et link til en decideret debatside. Linket indeholder synlig information om sidste opdatering. Det er således folks eget valg, hvor tæt man vil gå på debatten.

3) Debatsiden indeholder dels en udførlig historik over indlæg, dels selvfølgelig en mulighed for at læse de enkelte indlæg. Indlæg er forsynet med både navn og e-mail adresse, så man kan svare debattøren direkte, hvis man skulle have lyst til dette. Dermed håber vi at undgå ping-pong skriverier, der ikke har bred interesse.

4) Debatindlæg forældes ikke, men bliver stående som en del af byens historie. Man har dog mulighed for at blænde egne indlæg af, så kun navn og overskrift kan ses.

5) Der bliver ikke indført nye filtre, og man kan også i fremtiden selv lægge sine indlæg på debatten, hvorefter de straks er aktive. Hvis indlæg går "over stregen", vil de dog fortsat blive fjernet. Der vil på debatsiden være et link til en side om god debatteknik. Og presseloven skal naturligvis fortsat overholdes.

6) Der vil i første omgang ikke blive restriktioner på, hvor tit eller hvor meget den enkelte kan skrive. Allerhelst ser vi jo en helt fri og livlig debat med mange aktører.

7) Endelig har vi planer om på lidt længere sigt at give folk mulighed for at give gode links videre. Det kan enten være til egne eller andres blogs eller bare til sider, man synes er af interesse. Det kan blive et rigtigt godt forum

Vi glæder os til igen at få mulighed for en fri debat på maarslet.net og forventer, at debatten genåbner i november 2007, evt. i en midlertidig version.

Allerede denne weekend genåbner opslagstavlerne. Vi håber, de vil blive brugt til deres rette formål.

Mårslet Fællesråd og Webgruppen

link email