Bageren åbner ikke igen,
19/3/2008

Et nyt magasin om erhvervslivet i 8320-området udkommer i påskedagene. Projektet havde deadline, inden Skat lukkede for bageren. Derfor udkommer det med en artikel om bageren.
Magasinets idémand, Claus Quiding, har efter sin deadline fået et interview med bagermester Lars Jørgensen om den senere udvikling. Det kan læses på magasinets hjemmeside.
Her hedder det, at lukningen blev en realitet den 15. marts, da Lars Jørgensen ikke kunne få en afdragsordning med Skat.
"På grund af den dyre opstart valgte jeg at udskyde betaling af moms og skat, og på et tidspunkt sagde Skat stop og sendte mig en regning på det, jeg skyldte," siger den tidligere bagermester til '8320 Erhverv'. Gælden var på flere hundrede tusinde kroner, og på trods af, at Lars Jørgensen fremlagde et forslag til en afdragsordning, blev den afvist af SKAT.
Bagermesteren siger i samme forbindelse, at han ikke åbner igen. "Det er meget ærgeligt, da butikken siden december har givet et pænt stort overskud, og jeg har været meget taknemmelig for den måde mårsletterne har støttet mig det sidste år," hedder det på link .
Læs også på vedhæftede link.
/BiJ

link