Velkommen til 8320Erhverv
22/3/2008

Mårslet har fået et erhvervsmagasin. Et flot og meget læseværdigt magasin med rigtig mange gode artikler om virksomheder i Mårslet og omegn. Et magasin, som afslører en stor kærlighed til Mårslet hos både ejere af lokale virksomheder og dem, der "kun" bor i Mårslet og driver erhverv på andre adresser.

Vi i Fællesrådets forretningsudvalg hilser 8320 Erhverv velkommen til Mårslet. Magasinet løfter en væsentlig del af den opgave, som Mårslet Fællesråd i flere år har forsøgt at løfte, nemlig udgivelse af folderen "Velkommen til Mårslet". Og magasinet løfter erhvervssiden til et niveau, som vi som amatører på området aldrig ville kunne opnå.

Der sker meget i Mårslet i disse år og langt det meste er positivt. Magasinet bidrager til det indtryk, at Mårslet er en by med mange menneskelige ressourcer og et stort potentiale for positiv udvikling. Det er meget glædeligt Mårslet som en Leveby snarere end en Væreby har fået ny næring.

Desværre omfatter magasinet ikke alle erhvervsvirksomheder i Mårslet, så også af den grund føler vi det stadig som en påtrængende opgave at få færdiggjort folderen "Velkommen til Mårslet".

/Keld Schmidt-Møller
Mårslet Fællesråd

link