Trafikkampagne med succes
7/4/2008

Trafikkampagne helt igennem en succes !!

I uge 10 og 11 blev der på Mårslet Skole gennemført en trafikkampagne med temaet "Drop bilen og få børnene på rette vej". Elever i alle 17 klasser på årgangene 1-5 valgte at deltage i kampagnen. 80% af børnene i de respektive klasser indleverede udfyldte skolekort efter de to kampagne uger og det med en 90% dækning af dage hvor eleverne havde enten gået, cyklet eller kørt med skolebus på veje til skole.

Et resultat alle implicerede kan være særdeles tilfredse med og stolte over. Iagttagere noterer, at det samtidig har medvirket til en mere rolig og behagelig afvikling af den trafik, som vi ikke kan komme helt uden om når vi skal have en institution og arbejdsplads som Mårslet Skole til at fungere.

Fra skolebestyrelsen ved vi godt at vi nu er kommet til den "lyse tid" og dette også medvirker til at flere vælger at gå eller cykle til skolen, men det er vort håb at denne lille reminder vil virke også på den lidt længere bane.

Mandag morgen, blandt andet ved morgensangen i A-huset, blev der overrakt diplomer til de klasser som havde gennemført med den højeste dækning.

email