Ny dagligvarebutik
2/5/2008

En ny dagligvarebutik i stil med Rema 1000 / Netto er interesseret i at slå sig ned i Mårslet.
Fællesrådet er i hvert fald blevet spurgt, hvad man mener om etablering af en dagligvarebutik på adressen Mårslet Byvej 28. Det er en erhvervsgrund tæt ved rundkørslen ved den store sten i den nordlige ende af byen. Grunden har såkaldt kørende adgang fra den lille stikvej, der går ind mod øst fra Mårslet Byvej mellem Rundkørslen og Visberg Hegn.

Hvilken dagligvarebutik, der er tale om, vides ikke. Der er blot spurgt om "dagligvarebutik" i den henvendelse, Mårslet Fællesråd har fået om sagen. Den byplanarkitekt, der har sagen, er på ferie, men ud fra forespørgslens karakter gætter byplanafdelingen at kunne se, at forespørgslen gælder en butik mellem 400 og 1.000 kvm. - og Fakta-butikken i Mårslet er på ca. 750 kvm.

Fællesrådet bliver spurgt, fordi Mårslet ifølge dispositionsplanen - som er den overordnede planlægning for Mårslet - ønsker centerfunktionerne (bl.a. butikker) placeret i bykernen for at styrke bylivet.

Området ved Mårslet Byvej er omfattet af lokalplan nr. 189, som giver mulighed for lettere industri-, lager- og værkstedsvirksomheder - og én bolig hertil - samt offentlige formål.
Såfremt der gives tilladelse til projektet, skal der derfor laves ny lokalplan.

Fællesrådet er blevet bedt om at tilkendegive sin holdning til problematikken senest i starten af næste uge.

/BiJ