Byen mere begejstret
8/5/2008

I skrivende stund, knap et døgn efter at Mårslet-nettets afstemnng blev sat i gang, har 227 borgere givet en holdning til kende om forslaget om en ny dagligvarebutik nær rundkørslen i nordbyen - og p.t. synes et flertal, 115, både om at få en dagligvarebutik mere, og at placering er god.
Noget mere kølig er holdningen hos beboerne i området. I tre debatindlæg giver de udtryk for en markant bekymring for sikkerheden for børnene, der bl.a. skal krydse Mårslet Byvej for at komme i skole og til fritidsaktiviteter.
Det hedder bl.a., at børnene i Visbjerg Hegn-området i forvejen er blandt de børn, der har den dårligste trafiksikkerhed omkring skolevejen.
Der bliver desuden protesteret over, at mange borgere netop har slået sig ned i området, fordi det i lokalplanen - som kommunen altså overvejer at lave om - er forbeholdt lettere industri-, lager- og værkstedsvirksomheder. Hvorimod en dagligvarebutik vil meget og tung trafik - både i form af kunder til og fra og i form af aflæsning af varer på forskellige tidspunkter af døgnet.

Læs de tre indsigelser via debat-menuen under årstidsbilledet.

/BiJ