Kaj Christensen blev
10/5/2008

Kaj Christensen, mangeårigt medlem af kunstnergruppen "1½ mm stiplet" og medstifter af Juletræslauget, der bl.a. sørger for juletræet foran kirken, modtog i formiddags prisen som årets Mårslet-Borger.
Sammen med æren følger en lille pokal til evigt eje, en vandrepokal, hvor Kaj Christensens navn indgraveres, samt en check på 1.000 kr., som Kaj Christensen på stedet donerede til kaffe og lagkage til beboerne på Kildevang.

Prisen som årets Mårslet-Borger tilfalder en person, som i særlig grad har gjort sig gældende med en aktiv, ulønnet indsats til gavn for byen, en forening, en klub eller andet til glæde for børn, unge eller ældre.

Kaj Christensen har i ganske særlig grad gjort en mangeårig indsats for fællesskabet. Han har siddet i bestyrelsen og været formand for Borgerhuset. Har været medstifter af og drivende kraft i kunstforeningen og den deraf følgende årlige udstilling på Testrup Højskole. Har været ledende kraft i Juletræslauget, der ud over juletræet også sørger for den årlige nytårs-vandretur ud til Vilhelmsborg. Desuden har Kaj Christensen involveret sig stærkt i byfesten og været med i mange trafikkampagner til gavn for byens skolebørn.

Prisen er indstiftet af Nordea og bliver traditionelt overrakt pinselørdag på torvet foran brugsen og banken. Den blev i år overrakt af filialens nye leder, Erik Damgaard.
Priskomiteen udgøres af Erik Damgaard samt de to modtagere af prisen de to foregående år. Det var Ellen Albæk, der fik prisen sidste år, samt Hanne og Poul Erik Jensen, der fik prisen i 2006.

/BiJ