Mød din lokale politiker
12/5/2008

Torsdag aften inviterer Socialdemokraterne til lokalpolitisk diskussion på Kildevang. På dagsordenen er de emner, tilhørerne har lyst til at tage op - og inviteret til mødet er interesserede borgere i Mårslet og Solbjerg. Begge steder er Margrethe Bogner at regne som den lokale S-repræsentant.
"Men selvfølgelig ved vi da godt, at noget af det, der står først på dagsordenen i Mårslet, er Beder-Bering-vejen, trafikken i midtbyen, planstrategien og kommuneplanen," siger hun.
Margrethe Bogner bor selv i Hørret.
Ud over de nævnte emner regner hun med, at borgerne gerne vil diskutere børnepasning og pasningsdistrikter med deres lokale byrådsrepræsentant:
"Man må vel sige, at de store pasningsdistrikter ikke er nemme at håndtere i oplandet. Det er ikke nemt at få sit barn paset i Beder, hvis man bor i Mårslet og ikke har bil. Jeg tror ikke, man har tænkt pasningsdistrikterne ind i den kollektive trafik," siger hun.
Ud over Margrethe Bogner deltager planlægger Niels Peter Mohr, som før har været med til nogle af de store plan-møder i Mårslet. Overskriften på hans del af arrangementet hedder "Hvordan ser fremtiden ud i Solbjerg og Mårslet?"
Tilgangen til Margrethe Bogners egen deltagelse er mere politisk:
Hvordan ønsker vi socialdemokrater, udviklingen former sig?"
Mødet finder sted torsdag aften d. 15. maj i caféen på Kildevang.
/BiJ