Udvidelse på skolen
8/6/2008

Mårslet Skole kan se frem til et hektisk efterår. Byrådet behandler onsdag i kommende uge et forslag, der vil udløse for 14,8 mio. kr. klingende mønt fra kommunens kasseapparat heraf vil de 10,8 blive udløst i 2008.

Pengene skal tilføre skolen fire nye fælleslokaler, der placeres i den sydlige del af den gamle skolegård det vi sige der, hvor den gamle pedelbolig og barakken ligger i dag. Pedelboligerne river man ned.

Samtidig får skolen et længe ønsket pædagogisk læringscenter i den såkaldte gammelmor-gård tæt på skolens kontor navngivet således efter den lille skulptur i gården. Det pædagogiske servicecenter erstatter biblioteket og tilfører desuden nogle læringsfaciliteter, som man ikke har i dag på biblioteket. Desuden får det pædagogiske læringscenter en central beliggenhed på skolen, så det både bliver et mødested og et aktivitetscenter, der giver rum til tværfaglig og projektorienteret undervisning.

Hvor biblioteket flytter ud fra en fjern gren af skolen vil et musiklokale gøre sig, har man længe ment på skolen. Der har været brug for et musiklokale nr. to i en del år, og det følger således nu i et ombygget bibliotek.

Endelig etableres der udsugning fra hjemkundskab, og SFO tilføres to toiletter mere hvad SFO også har haft brug for i mange år

Kapacitetsbehovet på Mårslet Skole stiger i prognosen frem til 2012. I 2012 forventes til gengæld stigende behov for daginstitutionspladser. På det tidspunkt kan det komme på tale, anfører indstillingen til byrådet, at bygge et eller flere af de nye fælleslokaler om til daginstitution.

Læs hele indstillingen på link følg linkene politik byrådsmøder dagsorden eller klik direkte ind på vedhæftede link.

/BiJ

link