Fodbolddrenge til USA
10/6/2008

Den 8.22. juli rejser 16 spillere og to ledere fra TMG fodbold til USA for at spille i en af verdens største fodboldturneringer i Minnesota.

Drengene på 15-16 år har spillet fodbold i TMG og i Mårslet Skole siden fem-års alderen. I 2007 vandt de Århus-mesterskabet, og i år fører de A-rækken i deres pulje. Holdet trænes på femte år af Morten Mølkjær. Claus Bjerre er holdleder og tager sig af de praktiske ting omkring holdet.

Drengene har selv tjent penge til turen, bl.a. ved at arbejde på Skanderborg Festivalen.

Men de har ikke helt tjent nok. Derfor arrangerer de torsdag den 19. Juni et stort bankospil i skolens kantine. Der indledes kl. 18.30. Se mere om dette i Kalenderen.
Bankospillet har en vis standard. Blandt præmierne er et partout-kort til Skanderborg Festivalen, fire kvarte grise og et rejsegavekort.

Drengene flyver til Chicago og skal den første uge bo i byen Rockford, et par timers kørsel fra Chicago, hvor de skal træne og spille kampe mod lokale hold. De bor privat to og to hos amerikanske værtsfamilier.

Den anden uge er de i Minneapolis i Minnesota for at spille USA Cup. Over 1.000 hold fra 23 lande deltager.

De 16 spillere som skal af sted er: Lasse Helge, Simon Bjerre, Oskar Cordes, Louis Kristensen, Allan Madsen, Niels Madsen, Andreas Villadsen, Benjamin Agerholm, Simon Arndt, Mathias Pedersen, Mathias Blaabjerg, Michael S. Sørensen, Mads Mønster, Mathias Damgaard Pedersen, Rasmus Larsen, Kasper Schultz.
/BiJ

link