Nu bliver skolen udvidet
12/6/2008

Byrådet vedtog i går aftes, at Mårslet Skole udbygges med fire nye fælleslokaler (til både skole og SFO), nyt pædagogisk læringscenter, nyt musiklokale i det nuværende bibliotek, to nye toiletter samt at der etableres udsugning i hjemkundskabslokalet.

Indstillingen har været nogen tid på vej og ligger i forlængelse af de løfter som Børn og Unge gav skolen og skolebestyrelsen på Mårslet Skole for et års tid siden.

Vi er meget glade for, at byrådet har vedtaget udbygningen, som længe stået på vores ønskeseddel. Derfor har vi også arbejdet på at få denne vedtagelse igennem byrådet. Pladsen på skolen er allerede trang, og skoleprognoserne for de kommende år viser, at der er behov for ekstra plads til elever og lærere. Samtidig glæder vi os over, at naturfagslokalerne skal renoveres her i efteråret. Også noget som vi har efterspurgt. Her havde vi naturligvis gerne set, at hjemkundskabslokalerne var kommet med, men penge til en renovering af disse kommer forhåbentlig også på et tidspunkt. Behovet er der i hvert fald.

De fire nye fælleslokaler bygges ved A-huset hen mod SFO. Den tidligere pedelbolig vil blive fjernet. Vi forventer at de nye lokaler vil kunne tages i brug omkring årsskiftet 2009/10.

Bodil Hvid, skoleleder og Søren Petersen, formand, skolebestyrelsen