TMG-drenge vandt
22/6/2008

TMG U16 har gjort det, intet hold fra Mårslet har gjort før. De rykkede op i Mesterrækken.
De vandt den sidste kamp aldeles suverrent 6 - 0.
Det er aldrig sket før i TMG´s historie, at et hold er kommet så langt, og holdet er derfor det højst rangerende hold, Mårslet nogensinde har haft.
I stedet for lokalopgør mod BMI, Odder, Skanderborg osv., skal de nu op imod superligaklubber som AGF, Vejle, Silkeborg og AC Horsens.

Bag den talentfulde årgang står succestræner Morten Bach Mølkjær, som har trænet holdet de sidste fem år og med entusiasme, positivitet, ro og myndighed har udviklet holdet til det vinderhold, det er i dag.

Holdleder og manager er Claus Bjerre. Han er primusmotor og bagmand for holdets deltagelse i verdens største turnering for ungdomshold i USA i midten af næste måned.

Holdet består af: Allan Madsen, Andreas Stampe Villadsen, Benjamin Nørup Agerholm, Kasper Gravgaard Schulz, Lasse Helge Madsen, Louis Stenderup Høgh Kristensen, Mads Friis Mønster, Mathias Bendix Blaabjerg, Mathias Damgaard Pedersen, Mathias Pedersen, Michael Schmidt Sørensen, Niels Kjærgaard Madsen, Oskar Cordes, Rasmus Sperling Larsen, Simon Arndt og Simon Bjerre.

Se billeder fra oprykningskampen og følg med i drengenes internationale ilddåb i USA Cuppen på holdets hjemmeside link

/Steffen Cordes/BiJ

link