Forfatteraften i Testrup
18/11/2008

Onsdag 19. november kl. 19.30 er der forfatteraften på Testrup Højskole. Tre unge forfattere vil læse op af deres egne værker. Det er bl.a. Pablo Llambías, der i disse uger er lærer på Testrup Højskoles skrivelinje. Han
debuterede i 1996 med novellesamlingen "Hun har en altan". Siden har han skrevet en række originale romaner, der blander fiktion, dokumentarisme og selvbiografi, bl.a. "Rådhus", som er et hovedværk i nyere dansk litteratur.
Seneste har Pablo udgivet romanen " rasende " om den 16-årige Patricia, som hader sine forældre og gennem fantasien forsøger at slippe bort.

Kristina Nya Glaffey, også p.t. lærer på højskolen, er uddannet fra Forfatterskolen og tilknyttet dagbladet Information som skribent. Hun debuterede med novellesamlingen "Lykkejægere" (2007), som handler om en række kendte og ukendte danskere og deres liv. Bogen indkredser gennem en særlig leg med det danske sprog, hvad der karakteriserer danskere, danskhed og danske fortællinger. "Lykkejægere" fik en begejstret modtagelse af læsere og anmeldere.

Christian Dorph er lærer på Testrup Højskoles skrivelinje. Han har udgivet digte og kriminalromaner, senest den meget anmelderroste "Afgrundens rand" (smm. Simon Pasternak), som er blevet solgt til udgivelse i Norge, Sverige
og Tyskland. Christian Dorph debuterede i 1992 som lyriker, seneste digte er "Popcorn" fra 2000, og i starten af 2009 udsendes "De sidste mange år har det handlet om børn," også digte.

Arrangementet indledes kl. 19.30 og koster 50 kr. i entré incl. kaffebord.
/Testrup Højskole /BiJ