Rekord i sogne-
2/3/2009

16 mio. fra hele landet - 36.415 kr. fra Mårslet. Det var resultatet af gårsdagens indsamling til Folkekirkens Nødhjælp. Indsamlingsresultatet for både Mårslet ig hele landet slår nye toner an. Sidste år lå resultatet for Mårslet på 33.683 kr. Landsresultatet på 16 mio. kr. er ensbetydende med en forbedring på én mio. kr. i forhold til 2008.

Igen i år må det fremhæves, at uden den store opbakning fra Testrup Højskole med 55 tilmeldte indsamlere, hvoraf 25 blev ôlånt" ud til Tranbjerg, havde det været meget svært for de lokale mårslettere at nå op på det flotte resultat ved dette års sogneindsamling til fordel for de sultne i den tredie verden.
En stor tak til eleverne fra Testrup Højskole.

Tidspunktet var i år rykket én time frem, og allerede kl. 10 indfandt de første sig til et veldækket kaffebord i Sognehuset. Efter orientering og registrering drog de afsted på de tildelte ruter.

Mårslet var delt ind i 36 ruter, og som noget nyt var Fulden lagt ind under Mårslet. Alle indsamlere blev godt modtaget, og der var ikke megen finanskrise at spore, når der blev ringet på dørene.
Vejret var bidende koldt, så det gjorde rigtig godt med en portion dampende varm suppe ved hjemkomsten.
/Jlt/BiJ