Kommunen lytter delvist
11/5/2009

Århus Kommune har sendt en meget stor opdatering af kommuneplanen ud til Fællesrådet, som må lade forår være forår og læse. Høringsfristen på sagen, som er på byrådsmøde på onsdag, er nemlig sat så kort som 14 dage. Og ganske vist viser en første, hurtig gennemgang af materialet, at der i et vist omfang lyttes til tidligere indsigelser fra Fællesrådet. Men da materialet ikke er sendt ud med markeringer af, hvor der er rettet, må Fællesrådet nærlæse for at få alle relevante afsnit med.
Og det dokument, der hedder "Resultat af processen om Forslag til Kommuneplan 2009 - Kommentarer og anbefalinger" - er således på 391 sider, mens "Resumé af bemærkninger til Forslag til Kommuneplan 2009" er på 190 sider.

Umiddelbart vurderer Fællesrådet, at kommunen har lyttet til indsigelserne omkring Ny Malling, så der både er taget af toppen af den store byudvikling i retning af Mårslet - samt noget af størrelsen i vestlig retning, dvs. over mod Mårslet.
Umiddelbart ser det derimod ikke ud til, at der er lyttet til ønsket om at udskyde en udbygning i den nordlige del af byen.

Hvornår høringsfristen på 14 dage gælder fra, står endnu uklart.

Se byrådsdagsordenen på linket her:
link

Kan du ikke komme til byrådsmødet, kan du høre det i radioen - læs frekvenserne her:
link

Alternativt høre det efterfølgende via optagelser:
link
/BiJ