Jacob Lind
30/5/2009

Jacob Lind, som i dag ikke mindst er kendt for sit store engagement i TMG Håndbold - herunder som frontfigur i afviklingen af det årlige støtte-loppemarked - blev i formiddags udnævnt til årets Mårslet-borger.
Udnævnelsen går til en person, som har gjort sig gældende med en aktiv, ulønnet indsats for byen, en forening, klub eller andet til glæde for børn, unge eller ældre.
Det har Jacob Lind på flere måder. Ud over sit store arbejde for loppemarkedet og den støtte, det betyder for håndbolden, har Jacob Lind været med i Mårslet Fællesråds forretningsudvalg i mange år. Han er desuden redaktør for og primus motor i økonomien bag Mårslet-Bladet, som er et stort aktiv i byen. Uden ham ville Mårslet-bladet med garanti ikke se sådan ud.
Jacob Lind lagde desuden mange kræfter i Mårsik, en koncert-forening, der i en årrække skaffede store musiknavne til Mårslet.
Prisen blev overrakt en solbeskinnet lørdag formiddag ved det årlige pinsetræf på butikstorvet. For overrækkelsen stod Erik Damgård fra Nordea. Sammen med to af de tidligere prismodtager, Kaj Christensen og Ellen Albæk, har han stået for udvælgelsen af Jacob Lind. Basis for udvælgelsen er indstillinger fra byen.
/BiJ