Bogner stopper i politik,
20/8/2009

Mårslet er som lokalområde godt dækket ind i byrådet de sidste måneder op til valget i november. Margrethe Bogner, socialdemokratisk medlem af byrådet i 16 år, "aftjener" de sidte få måneder af sin 16 år lange periode som folkevalgt - men stiller ikke op igen.
De sidste måneder suppleres hun af Venstre-manden Ivan Dybvad, der til gengæld er forholdsvis ny i politik. Han er blevet kaldt ind som suppleant i byrådet, efter at Louise Gade i foråret forlod den folkevalgte forsamling til fordel for et vicedirektør-job på Aarhus Universitet.

Margrethe Bogner er medindehaver af rejsebureauet South India Tours. Det vil hun hellige sig parallelt med, at hun vil arbejde som landsformand for Seniorer uden Grænser.

Områdets kandidater til kommende byrådsvalg:
Margrethe Bogners efterfølger som områdets socialdemokratiske repræsentant er Liljan Mortensen, som bor i Løjenkær.

Ivan Dybvad er tidligere fællesrådsformand i Mårslet og har tidligere desuden lagt et stort arbejde i idrætsforeningen. Bl.a. stod han bag den indsamling, der resulterede i, at det gamle klubhus blev erstattet af HalHuset. Han var ligeledes medinitiativtager til det såkaldte væreby-leveby-projekt, der blandt meget andet indebar starten på denne web.

Socialdemokraten Liljan Mortensen og Venstremanden Ivan Dybvad får to lokale konkurrenter. Jens Thomsen, en af de få landmænd, der er tilbage i det sydlige Mårslet, stiller op for de konservative. Han blev i februar valgt ind som suppleant i Fællesrådets forretningsudvalg.
John Engelbrechtsen, gennem et halvt år næstformand i samme forretningsudvalg, stiller op på den radikale liste.

Se med her:
Socialdemokraternes liste: link
Venstres liste: link
Konservative liste: link
Den radikale liste: link

/BiJ