Travle prøver i kirken -
9/11/2009

Det har været en lang weekend for teaterholdet, der slider med at sætte en ny forestilling op i Mårslet kirke. Pludselig er premieredagen lørdag 14. november kommet meget tæt på. Billetsalget er i gang, der er allerede to forestillinger, hvor alle kirkebænke er optaget.

Lørdag og søndag skulle selve skuespillet endelig bindes sammen med alle de lyd- og lyseffekter, musik og sceneskift, der hører sig til. Der er mange detaljer at holde styr på for instruktør Jakob Sheppard, som tog notater og gav kommentarer. Igen og igen lød meldingen:

- Så prøver vi det lige en gang til

Kirkerummet i Mårslet kirke ligner ikke helt sig selv. Der er bygget scene og sat teknisk udstyr op og noget af det kendte inventar er gemt væk. Publikum skal kunne se, hvad der foregår.

Det er tredje gang, sognepræst Hanne Davidsen har sat sig i spidsen for en teaterproduktion i stort format med lokale kræfter til at løfte de mange opgaver.
- Var Jesus terrorist eller bare en harmløs sværmer? Det spørgsmål stiller vi i det nye drama "Galilæerens Skygge". Det er blevet et udfordrende stykke moderne dramatik i denne opsætning, hvor uhyggelige kvium-agtige tabere spreder frygt, Pilatus bowler, og oprørerne mest af alt ligner en flok autonome i hængerøvsbukser.

"Galilæerens skygge" har mange medvirkende men endnu flere roller, og skuespillerne må finde plads til deres kostumer og udstyr i alle kroge. Når forestillingen er i gang, skal det gå stærkt med at skifte tøj og komme på plads.
Forestillingen vises kun ni gange i de kommende weekender. Billetter kan købes i Superbrugsen og reserveres/købes via e-mail.
/KaareChr

link email