Kirkespillet får
16/11/2009

Maarslet.net og Åben Himmel, den drama-gruppe, der står bag det nye kirkespil, har fået en uvildig borger til at anmelde det nye kirkespil, der havde premiere i weekenden. Anmeldelsen lyder:

"En stor gruppe dygtige mårslettere har her i efteråret knoklet med at sætte et godt teaterstykke op. Det opføres nu af mange forskellige grupper af knalddygtige amatører: Skuespillere, sangere, lys- og lydfolk. Jeg ved det, for jeg har lige netop set stykket opført i Mårslet kirke, og kirkespillet "Galilæerens skygge" er en meget fin oplevelse.
Kirkens rum udnyttes på mange opfindsomme måder, instruktøren viser stor opfindsomhed , og amatørerne , børn så vel som voksne, spiller gribende godt.
Vi helt almindelige tilskuere bliver ganske opslugt. Det gjorde jeg , det gjorde bl. a. også de mange kommende konfirmander, som rundt omkring mig så stykket. "Galilæerens skygge" er et moderne stykke, da det sammenkæder episoder hentet fra de bibelske tekster med hovedtemaer som terrorbekæmpelse , militærbesættelse, fattigdomsproblemer, menneskerettighedskrænkelser og problemer inden for kærnefamilien. Og hovedpersonen er såmænd noget så nutidigt som et handelsmand, der har svært ved at skaffe sammenhæng i sin problemfyldte tilværelse.
Der er virkelig kommet noget spændende ud af den store indsats, mange i Mårslet har gang i for tiden.
Så, gode naboer i Mårslet, udnyt chancen for at opleve rigtig godt teater her midt i byen. Der spilles igen, men kun næste lørdag og søndag - så er det slut. Der fås billetter til alle forestillingerne i næste weekend, har jeg hørt. Til en "hund" stykket det er helt vildt billigt for så god en oplevelse !
Med nabohilsen,
Harald, Åbakken 2

link