Glemte sager i Halhuset
15/9/2010

Glemt tøj, sko, skole- og sportstasker m.m.

Der er for øjeblikket en større oprydnings- og rengøringsproces igang i TMG's Halhus, og vi vil i den forbindelse gerne af med alt det glemte tøj, som har hobet sig op i Halhusets forgang.

Vi har samlet det glemte tøj, sko og tasker i 2 store sorte sække.

Kommer du i tanker om, at du måske lige har glemt din træningsjakke, dine helt nye fodboldstøvler m.v., så er det nu, du skal ud af starthullerne.

De 2 sække med tøj og tasker bliver kun stående fremme til mandag den 27. september. Efter denne dato køres de på genbrugspladsen.

Halhuset har normalt åbent mandag - torsdag fra kl. 16.30 - 22.00, og skulle der ikke være nogen at træffe i dette tidsrum, kan man kontakte Jens Svendsen på 4045-3170 for nærmere aftale.

Endvidere har vi valgt at aflevere flere mobiltelefoner, nøgler, smykker og andre værdigenstande til Østjyllands Politi's Hittegodskontor på politigården i Århus.

Så mener du, at du har tabt værdigenstande af denne slags, er det altså på Hittegodskontoret, du skal henvende dig.

Hvis du i øvrigt taber noget på boldbanerne, hallen eller i det hele taget glemmer effekter i forbindelse med udøvelse af din sport, så kontakt hurtigst muligt os i Halhusets kiosk eller evt. skolens pedel.

Kan du identificere den tabte/glemte effekt og ca. fortælle, hvornår du har tabt/glemt den, får du udleveret den.

Venlig hilsen

TMG's forretningsudvalg