Finalist i DM for revyen
5/10/2010

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at revyholdet her fra Mårslet blev meget stolte af sig selv og deres by, da et nummer fra sidste års revy ved det nys afholdte Danmarksmesterskab for ikke professionelle revyer (med 62 tilmeldte revyer fra alle egne af landet) blev stemt i finalen af et publikum (ca. 1100) i revyteltet i Juelsminde. (læs mere om det i Mårslet-Bladet, side 37 i oktobernummeret)

Det forpligter naturligvis - og det viser revyholdet og de lokalt baserede tekstforfattere da også i år.

Forpligtelsen går på flere forskellige ting. Først og fremmest kvalitet.

Det udmønter sig foruden i teksternes spændvidde, skuespillernes anstrengelser, regiens adræthed og instruktørens nærvær, i skiltningen. Der er taget helt nye midler i brug:

noget for bilisterne specielt i de to rundkørsler og
noget for cyklister og gående.

Alle de små plakater sat op i øjenhøjde og på helt nye pladser viser, at revyen henvender sig til alle i byen ikke bare det gamle Mårslet, men også vores nye naboer.

Når skiltene nogle steder går tæt på trafikskilte o.l. bunder det i, at flere numre i revyens forløb handler om trafik og sikkerhed i samme på den sjove og almene måde.

Derfor håber revyholdet, at borgere i Mårslet i hele Mårslet altså vil komme og se med og blive klogere på byen og lade latteren bygge bro over vandskel både de virkelige og de imaginære.

Der er billetter endnu til premieren i morgen (onsdag) og nogle stykker til torsdag. Fredag og lørdag er udsolgt!

link