Ny markedsplads på mobil
29/11/2012

Mange af Mårslets børnefamilier kender det nok alt for godt: Store mængder af ubrugte børneting i kælderen, på loftet eller i garagen, som virker uoverskueligt at skulle sætte til salg over nettet eller på loppemarked.

Nu rækker den nye gratis app "Reshopper" hånden ud til travle børnefamilier, der skal gøre det lidt nemmere og tidsbesparende at købe og sælge de brugte børneting i nærområdet.

En af medstifterne til den nye service bor i Hørning med sin familie -­ og han håber på, at børnefamilierne i Mårslet vil tage godt imod det nye tiltag.

“Vi synes selv, vi har gjort det rigtig nemt. Mens ungerne leger, kan vi forældre gå uforstyrret rundt og tage billeder af de børneting, som ungerne ikke bruger mere. Det hele kan klares på mobilen og på få sekunder er dine varebilleder synlige for andre i nabolaget, hvis de har Reshopper”, siger Anders Dahl Pape.

FAKTA:
Reshopper er en gratis service til smartphones, som henvender sig til børnefamilier, der vil købe og sælge brugte børneting og -­tøj i nærområdet.

Reshopper kan hentes gratis til iPhone i App Store. Læs mere på www.reshopper.com.

Hvis du har en anden smartphone eller tablet (fx iPad) kan du besøge webudgaven på www.reshopper.com/market.

Brugernes Top 3 salgsliste er: tøj (69%), udstyr (12%) og legetøj (10%).

/PE

link