Vilhelmsborg Festspil
22/7/2013

Skattekortet er fundet på en døddrukken sørøver, sejlene er sat på Hispaniola, og Jim drager på eventyr med gentlemen og sørøvere – skal I med?

I år opsætter Vilhelmsborg Festspil den danske musical SKATTEØEN af Sebastian, med radiohittene Ostesangen og Fuld af Nattens Stjerner og mange flere ørehængere.

SKATTEØEN er oprindeligt skrevet af Robert Louis Stevenson fra 1883, hvor han tager læseren med tilbage til England i 1700-tallet, hvor drengen Jim og hans mor har kroen Admiral Benbow, som, udover hæderlige borgere, huser den fordrukne sørøver Bill Bones. Bones sejlede med den berygtede sørøverkaptain Flint, og efter dennes død, har Bones tilranet sig hans skattekort. Men Flints gamle besætning vil have fingre i kortet, og har, efter lang tids søgen, fundet Bones i Admiral Benbow. Inden Bones falder død om af druk giver han skattekortet til Jim. Sørøverne kommer og Jim flygter med sin mor til Godsejer Trelawney og Doktor Livesey. De to gentlemen søsætter straks en ekspedition mod Skatteøen med det gode skib Hispaniola. Ombord hyres en flok mistænkelige sømænd ledet af den et-benede skibskok Silver. Sømændende viser sig at være Flints gamle besætning, som nu er godt på vej på skattejagt…

SKATTEØEN har henrykt alle aldre siden 1986, og kan nu opleves under åben himmel fra d. 30 juli til d. 16. august. Forestillingen er både for store og små med en god historie, dejlig musik, rappe replikker, dans, komik og drama.

Som noget nyt har festspillet fremrykket spilletidspunktet til kl. 19.30, og spiller 3 eftermiddagsforestillinger. Læs mere på www.vbf.dk eller på www.facebook.com/vilhelmsborgfestspil, hvor man kan se billeder fra prøverne og opbygningsprocessen.

Som altid kan man nyde sin mad i det grønne inden forestillingen enten medbragt eller gøre det let og lækkert med en skovturspakke fra Salling. Billetter og mad kan bestilles via www.billetnet.dk

Varme sommerhilsner
Kirstine Bauning
Vilhelmsborg Festspil

link