Fornyelse til byen
1/4/2014

Der kommer nyt liv til den gamle Nordea-bygning, når konsulenter fra tre forskellige tøjbrands fredag d. 4 og lørdag d. 5 april fylder de gamle lokaler med nyeste kollektion af dame- og børnetøj.

Med mærker som Appeal, MILK Copenhagen og Livilui kan forår- og sommersæsonens kollektioner ses, prøves og købes i weekenden direkte fra Mårslets bymidte. Den gamle Nordea-bygning, der nu ejes af SuperBrugsen, har brugsuddeler Troels Laursen fredag og lørdag lånt ud til modesalg i Mårslet. Han er glad for initiativet, der bringer lidt fornyelse til Brugsens lokaler, når de i den kommende weekend bliver anvendt til udstilling af tøj til både børn og kvinder.
Arrangementet skydes i gang klokken 15 fredag og fortsætter til klokken 17. Lørdag åbner dørene allerede klokken 10, og de tre tøjkonsulenter der står bag håber, at Mårslets borgere har lyst til at lægge vejen forbi i løbet af de to dage.

Den nedlagte Nordea-bygning er tiltænkt Mårslets borgere, der har en god idé til et arrangement, men som mangler et sted til at realisere den. Siden Brugsen overtog bygningen for godt et år siden, har der været afholdt forskellige arrangementer, selvom det i dagligdagen primært er Brugsens egne varer der fylder lokalerne.
/AKK