Triathlon / Duathlon
2/6/2014

DELTAG I DEN SOCIALE TRIATHLON/DUATHLON
DEN 16.8.14 I MÅRSLET BYFEST
OG TJEN PENGE TIL MÅRSLET MULTIHAL.

Den mårsletske triathlon er:
1 km svømning
40 km cykling
10,6 km løb

Vil du svømme, cykle eller løbe mindre, så gør det! Du kan også springe en disciplin over og lave en duathlon. Du bestemmer, det er din udfordring!
FOR HVER KILOMETER DU BEVÆGER DIG, VIL MULTIHALLENS PENGEINDSAMLINGSGRUPPE FÅ SPONSERET PENGE TIL MULTIHALLEN

1. Svømning i Odder Svømmehal på bookede baner i tiden fra kl. 11.30-14.30
Baner er 25 m. Du tæller selv antal baner og din tid, når du svømmer.

2. Cykling fra Odder Svømmehal til Mårslet Hallen på flot rute langs vandet forbi Norsminde og Ajstrup, så der næsten er cykelsti hele vejen. Du skal derfor mindst cykle 26 km for at komme fra Odder til Mårslet Hallen. Der bliver en sløjfe på ruten, så du kan cykle 40 km!
Ingen cykler uden hjelm, og man har selv ansvar for at overholde de gældende færdselsregler.

3. Mårslet Run and Walk begynder kl. 15.10 fra Mårslet fodboldbaner og ruten tages ned kl. 17. Du skal selv sørge for at time dit løb til at ligge inden for det tidsinterval. Vælg mellem at løbe 1 eller 2 runder. Hver runde er 5,3 km. Når du løber i mål, bliver dit sluttidspunkt registreret. Dette gælder selvfølgelig kun, hvis du deltager i løbedelen. Løber du ikke, så beregn selv din duathlontid, når du er fremme ved Mårslethallen på cykel.

Din cykel skal stilles ved et bestemt telt på banerne, så bliver den passet på, mens du løber :) . Når Run and walk slutter kl. 17, mødes vi til en vand/øl ved cykelteltet og siger tak for i dag. Her tæller vi også sammen, hvor mange kilometerpenge vi har tjent til hallen:).
Er du forhindret i at mødes kl. 17, så send en mail til tilmeldingsadressen med antal kilometer du har bevæget dig.

Du får en pose med en Run and walk-trøje med nummer, vand, banan og en energibar ved indgangen til Odder Svømmehal ml. kl. 11.30-14.30
Pris for deltagelse: 100 kr. Inkl. Svømning, livredder og betaling for Mårslet Run and walk. Al overskud går til Mårslet Multihal. Præmien: At du er blevet udfordret!

Du sørger selv for transport til Odder Svømmehal inkl. Din cykel. F.eks. i toget.
Parkering af cykel ved svømmehal: Vi har fået lov til at stille cyklerne i en en lukket solgård ved svømmehal, som har hegn omkring og vi finder en cykelvagt.
Du kan skifte tøj i svømmehal og omklædningsrum ved banerne i Mårslet.
Svømmetøj kan hentes senere i Odder, eller medbringes på cykel i rygsæk tilbage.
Du skal selv downloade cykelrute fra facebooksiden til din mobil.

Deltagelse i hele arrangementet er på eget ansvar.
Vil du tonse og gå efter en god tid, så gør det. Vil du holde pauser, følges med venner, så gør det.

Tilmelding sker på mail til: ingegerdloth@gmail.com. Tilmeld dig senest d. 1.8. ved at skrive: Dit navn, adresse, alder, trøjestørrelse (XS/S/M/L/XL) tlf. nummer og teksten ”vedr. triathlon/duathlon”. Krav: Du skal være over 18 år og fra Mårslet
Der er 50 pladser. Det er først til mølle-princippet. Efter tilmelding får du adressen på vores hjemmeside med alt om eventen og hvordan du betaler.

Vi håber på en rigtig god dag.

Hilsen initiativtagerne Lena Holmstrup og Gix (Ingegerd Jenner Løth)

email