Superbrugsen udvider
20/12/2015

Superbrugsen vil være endnu mere attraktiv for kunderne i Mårslet, og derfor udvides butikken og området omkring butikken bliver kraftigt moderniseret.

Superbrugsen har netop købt den tidligere bagerbygning, der var ejet af et ejendomsselskab i Skanderborg, og Superbrugsen ejede i forvejen den gamle bankbygning, hvor der nu er salg af blomster og specialiteter.

Planen er, at begge bygninger skal rives ned for at give plads til udvidelse af den nuværende butik og et nyt torv på pladsen ned mod OK-tankstationen.

”Vi vil gerne give borgerne i Mårslet og omegn en endnu bedre Superbrugsen med et større sortiment, mere luft og moderne indretning,” siger bestyrelsesformand Anne-Mette Bay Bjørn og fortsætter:

”Samtidig vil vi rigtig gerne gøre det rart, hyggeligt og sikkert at færdes på torvet foran bygningen, og målet er, at det nye torv bliver byens faste samlingssted.”

En Superbrugsen i fremdrift
Superbrugsen er de senere år kommet ud med overskud på cirka 1 million kroner, og egenkapitalen er omkring 15 millioner kroner.

Sidste år besluttede bestyrelsen i Brugsen at købe en andel i Egebjerg Servicecenter ved Horsens, og i 2012 købte Superbrugsen en andel i en købmand ved Holstebro.

Superbrugsen skal nu indhente de nødvendige tilladelser for det nye byggeri, og der skal muligvis være nabohøring.

/Julie Homann Carøe, medlem af bestyrelsen i Mårslet og Omegns Brugsforening