Sti gennem Mårslet Bypark
2/1/2017

Kære Alle,

Nedenfor ses en status og afslutnings-melding fra Aarhus Kommune vedr. etableringen af stien gennem Mårslet Bypark:

---
Kære Alle,

Jeg håber, at i har bemærket, at stien gennem parken er ved at være på plads. Der er enkelte mangler, som udføres snarest i det nye år, og jeg tænker det ville være relevant, at i lige får en kort status, så i ikke undrer jer for meget.

Belysningen etableres snarest, men jeg mangler stadig en tilbagemelding fra Leverandøren. Den skulle have været på plads inden jul, men jeg regner med, at de påbegynder lige efter nytår. Det bliver også i de første uger, at der på Nymarks Alle etableres en hævet flade hvor stien munder ud. Dermed sænkes hastigheden til 40 km/t, hvilket jeg håber afhjælper trygheden en smule. Hvorvidt resten af Nymarks Alle også bliver til 40 km/t er uklart, men dette arbejdes der videre på, og med lidt held, er der en afklaring til foråret.

Der opsættes bomme ved begge tilslutninger til Nymarks Alle, men vi har trukket det lidt, så de ikke står for længe uden lys.

Den sidste finish laver vi når vejret begynder at blive godt, hvilket også indebærer de private arealer vi har kørt på. Det bliver derfor formentlig først til marts/april, så vi ikke risikerer, at græsfrøene går til, inden de begynder at spire. Indtil da vil der være enkelte steder, hvor jorden skyller lidt væk og ser lidt kedelig ud. Der henstår også lidt beplantnings arbejde, der også udføres i løbet af foråret. Asfalten får også en sidste tur til foråret, hvor slidlaget bliver udlagt, og overfladen dermed bliver helt perfekt.

De eksisterende grusstier der tilslutter asfaltstien, får også et pænt lag grus. Der er i øjeblikket stabilgrus flere steder, men vi får det fint afrettet.

Jeg håber nu, at i finder resultatet tilfredsstillende, og benytter muligheden for at tage en cykeltur og måske til og med, benytter ferien til at øve turen til skole.

God jul og godt nytår.

Med venlig hilsen
Carsten Thomsen
Projektleder, Anlæg
Aarhus Kommune
Center for Byens Anvendelse
---

/Carsten Bedsted, Mårslet Fællesråd
(på baggrund af modtaget email fra Aarhus Kommune)

email