Mårslet Lægehus
6/9/2017

Siden 1. september 2017 har klinikken indført kvik-tider, hvor man kan komme uden tidsbestilling i tidsrummet kl 8-8.20. Kvik-tiderne er beregnet til skader eller akut opstået sygdom f.eks. infektioner, øresmerter, mavesmerter, forvridninger, udslæt m.v. Man kan komme uden at ringe først.
En kviktid er beregnet til en enkelt ting/problemstilling. Læs mere under "patientinformation" på klinikkens hjemmeside.
Som følge af dette har lægerne fra 1. september ikke længere fast telefontid om morgenen. Lægerne kan fortsat kontaktes direkte pr. mail/e-konsultation via hjemmesiden, og klinikken kan kontaktes telefonisk i samme tidsrum som hidtil. Du kan da tale med personalet og få vejledning. Hvis det i særlige tilfælde er nødvendigt, at du taler med lægen i telefonen, fremfor at komme til en konsultation eller skriver en mail, kan du aftale det med personalet, og lægen vil ringe tilbage til dig senere på dagen. Det er i den forbindelse vigtigt, at du sørger for, at dit telefonnummer står korrekt registreret.

link