Oplev Jane & Shane
1/10/2017

Original britisk folkemusik i særklasse.

Engelske Jane Clark (violin) og irske Shane Donnelly (guitar og vokal) har deres musikalske afsæt i den britiske folkemusik. En musiktradition, der har præget dem siden barnsben, og som derfor ligger dybt forankret i deres personlighed og musikalske stil. Når de går på scenen, er deres energi og ubetingede tilstedeværelse så overbevisende og intens, at det er umuligt ikke at lade sig rive med og føle musikkens energi forplante sig i krop og sjæl, hvilket vi i særdeleshed oplevede, da duoen gæstede Mårslet kirke i april 2004 og i februar 2011.

Jane og Shane mødte hinanden i København tilbage i 2000, og Danmark har siden da dannet rammen om deres musikalske aktiviteter. De brød for alvor igennem, da Niels Hausgaard i 2003 inviterede dem med i sit show og med ordene “engelske Jane og irske Shane er ikke bare gode musikere og spillemænd; de er begavede underholdere i absolut særklasse”, erklærede sin fascination af duoens musik- og scenekvaliteter.

Siden gennembruddet i 2003 har Janes & Shanes karriere accelereret med ekspresfart, og de har efterfølgende trukket fulde huse ved de mange koncerter, de har spillet rundt omkring i Danmark. Også på deres 3 albumudgivelser – senest ”Smile” fra 2010, hvor de krydrer den traditionelle britiske folkemusik med en jazzet sound - er deres kendetegnende engagement smittende.

DR har ligeledes haft øje for deres store scene- og musikkvaliteter, og de blev derfor inviteret til at spille ved de traditionsrige Ledreborg Slotskoncerter i sommeren 2009 sammen med DRs Underholdningsorkester. I 2013 spillede de 9 nytårskoncerter med DRs Underholdningorkester rundt om i Danmark.

”Jane & Shane” har meget at byde på – magiske øjeblikke for deres koncertpublikum og forførelse med deres tryllebindende spilleglæde.

Deres koncerter er en oplevelse ud over det sædvanlige.

Entré kr. 100,- (i kontanter) ved indgangen.