Peter A. G. i Sognehuset
23/8/2019

Kom tæt på Peter A. G. i Mårslet Sognehus tirsdag den 22. oktober kl 19.30, når han holder foredraget: "Det sansende menneske – Om livsmod, livsglæde og det sansende menneske."

Foredraget tager udgangspunkt i det postulat, at færre og færre har sig selv med i det, de foretager sig. Vi opdrages så at sige til systematisk at sælge ud af os selv – hele den sanselige tilstedeværelse, ikke se, ikke høre, ikke dufte, ikke røre.
Og når vi mister de sanselige dimensioner, mister vi følsomheden og evnen til at opleve sammenhænge og samhørighed – også med naturen.
Om den kunstneriske dimension og kunsten som en måde at lære sig selv at kende på. Om kunsten som udtryk for den glædelige harmoni mellem ånd og krop. Om oplevelsen af kunsten som det væsentlige.

Foredraget er skruet sammen som et one-man-show. Peter A.G. fortæller om sig selv og sin opvækst. Om at være et opmærksomt menneske og om at svare på de udfordringer, som livet byder på. Det hele er holdt i en munter tone, for det er ikke et godt foredrag, “hvis ikke publikum har grinet nogle gange undervejs” som Peter A.G. formulerer det.

Arrangementet er et samarbejde mellem Mårslet kirke og Mårslet og Grønløkke/Tranbjerg Aftenskoler.

Billetsalget er netop startet på billetto.dk. Billetpris kr. 100,- + gebyr.
Evt. resterende billetter sælges ved indgangen.