Brændevinslauget varmer op
25/9/2006

På trods af 'Indian Summer' har der længe været eksperimenteret med krydderurter, krydderier og Klar Svendborg fra Brugsen, rundt omkring i de små hjem hos Mårslet Brændevinslaugs medlemmer.
På fredag, den 29/9, skal det så afgøres, hvilken julesnaps der i år vil blive mangfoldiggjort og senere solgt i Brugsen samt via Laugets hjemmeside.
'Vi forventer i år 8 kandidater til Julesnapsen 2006', siger Kryddermester Hans-Ole Kaae og fortsætter: 'Alle medlemmer og kandidater i Lauget er opfordret til at producere et forslag - og ved en blindsmagning skal det så afgøres, hvilken julesnaps der får æren af at blive markedsført i stort tal'. Den vindende julesnaps kan smages i SuperBrugsen i Mårslet fra 30/11 - 3/12 og krydderposerne vil kunne købes sammesteds fra 30/11 og sikkert et godt stykke ind i 2007.
Traditionen tro afholdes der snart en konkurrence, der er åben for alle, om et tegne den bedse etiket til Julesnapsen. 'Præmien er - vel ikke overraskende - en hel flaske Julesnaps' - slutter Kryddermesteren.

link email