NU starter TMG Basket
27/8/2007

TMG Basket melder sig klar til ny sæson med mange nye tiltag

Efter et år, hvor TMG Basket også har mærket den stærkt øgede interesse for basket og en sommer hvor flere basketkurve er dukket op i haverne, melder TMG Basket sig klar til en ny sæson. Afdelingen har haft en stor vækst i medlemmer og vi har derfor i den kommende sæson mange nye tiltag, som vi håber vil friste alle basketinteresserede børn, unge og voksne.

I sommer har vi etableret et samarbejde med BMI, der har mundet ud i et alliancehold for vores juniorer (8. klasser). Herved har vi kunnet skaffe en endnu bedre træner og forbedre træningsmulighederne for drengene, der kommer fra både Mårslet, Beder og Malling. En stærk sammensætning, der nok skal sætte sit præg på sæsonens kampe, der vil blive spillet i både Mårslet og Beder/Malling. Træningen vil foregå på skift i Mårslet og Egelund.

Vi har mærket en øget interesse fra piger for basket og derfor har vi oprettet et mikromix hold i denne sæson. Her kan både drenge og piger i aldersgruppen 0.-1. klasse prøve at spille basket. Træneren er ny i TMG Basket, hentet i Aabyhøj IF og med masser af erfaring med basket for børn.

Sidste sæson startede seniorbasket op og hurtigt kom mange til. Manglende erfaring var ingen hindring. Vi fortsætter succesen denne sæson med lørdagsbasket kl. 0900-1000 for seniorerne i gymnastiksalen.

Også i den kommende sæson vil vi i efteråret afholde et stævne for vores mikrospillere, ligesom vi også alle vil tage af sted til de spændende kampe med Bakken Bears og Aabyhøj IF i Århus.

Basketsæsonen starter i uge 36 den 5. september. Mikromix starter fredag, den 14. september. Junior startede 20.
august i Egelund.

Se træningstiderne på www.tmg-basket.dk

Mød op og prøv at være med. Du risikerer kun at blive vild med basket.

link email