TMG piger til Holland
25/3/2009

TMG´s U-13 piger deltager i "The World of international football" i påsken.
I påsken drager 17 spillere fra TMG´s talentfulde U-13 pigehold til Holland, for at deltage i den store internationale fodboldturnering Holland Cup i Almere. Turneringen er besat af hold fra det meste af verden og kaldes derfor The Wold of international football. Der er tale om en 4 dages tur, hvor pigerne skal spille 5 6 kampe. Herudover vil det sociale sammenhold være højt prioriteret. For pigerne bliver det spændende at møde gode hold fra andre lande, og det bliver spændende at se, hvordan niveauet er rundt om i verden.
TMG´s piger har i 2008 vundet deres pulje, og de skal i foråret 2009 skal deltage i JBU´s superpulje med nogle af bedste hold fra jylland. Turneringen i Holland vil derfor blive brugt som træningsturnering til forårets kampe.
En forældregruppe har stået for kontakt til mulige sponsorer, og der har været stor opbakning til pigerne fra mange virksomheder. Således er det lykkedes at få et sponsorat til TMG´s klubdragter til hele truppen. Herudover er det lykkedes, at få sponsorgaver som t-shirts, caps, tasker, drikkedunke samt kontant tilskud til turen.
Pigerne har fået deres egen hjemmeside: www.tmg-u13-piger.dk, hvor der findes information om turen til Holland. Her vil resultater og billeder fra turen kunne følges. Samtidig kan man se en oversigt over alle sponsorerne.
Senere i foråret skal hele truppen traditionen tro deltage i Madsby Pige Cup i Fredericia. Her stiller vi med 2 hold. Her er tale om en ren pigeturnering for U-11 til U-15 piger. Spillerne og trænerteamet ser frem til en spændende forårssæson.
/Jørgen Bertelsen

link