TMG vandt 11-1 mod BMI
17/5/2009

TMG´s succes i Pokalturneringen har nu medført, at du kan spille på den kommende pokalkamp. Tirsdag den 19. maj møder TMG Serie 4 hjemme kl. 19.00 det tyrkiske hold Vatanspor. Vatanspor er ubesejret i et år og fører suverænt Serie 3.

Oddsene på NordicBet.com faldt efter søndagens stor sejr til TMG på 11-1 over BMI. TMG vandt en pligtsejr og som så ofte i disse store sejre, blev der brændt en masser chancer. Men præstationen er godkendt og spillet var i perioder særdeles flot. En masse flotte mål blev sat ind af Mads Larsen, Lars Bennedsen, Skærlund (en ren perle), Søren Hansen 2, Simon Meyer 2, Nikolaj Lysholt 2 og Mini 2. Simon Meyer blev fortjent "man of match".
Nu ser vi frem til tirsdagens pokalkamp, hvor det som nævnt er muligt at "tjene penge på kampen". Odds efter ordinær spilletid giver pengene 4,25 tilbage ved TMG sejr eller uafgjort mens sejr til Vatanspor giver 1,40 tilbage. Så de tyrkiske stjerner er favoritter.

Vi lader Dennis Loft, Simon Meyer, Mini, David Voxtorp og Mads Larsen sidde over, så en del af vores gode oversidder kan mærke græsset og suset i en pokalkamp. Jeg tror ingen vil være skyld I, at TMG taber og mange borgere dermed taber penge på kampen….:-), så vi forventer en lige og frem for alt en sjov kamp. Vi kan spille rimeligt frit, da turneringen har første prioritet - men selvfølgelig går vi efter sejren……

Vel mødt til alle på Mårslet stadion tirsdag den 19. maj kl. 19.00

Coach
Morten B. Jørgensen

link