17-årig debutant bag sejr
26/8/2009

Så kom TMG serie 3 for alvor i gang og det med god hjælp fra Louis Stenderup Høgh Kristensen der fik en forrygende debut.
Tirsdag aften gæstede TMG Serie 3 Lyseng IF på deres flotte stadion. Lyseng havde vundet deres to første opgør i serie 3 og bl.a. besejret Århus 1900 med 0-1 på udebane, så det var med stor respekt TMG stillede op.

Ligesom i de to første kampe var TMG´s indstilling i orden. Der blev fightet i alle kæder. Fra start var det tydeligt, at vores spillere ville vinde og det gjorde forskellen. Allerede efter 10 minutter får sidste års topscorer Nikolaj Lysholdt lidt tilfældigt chancen midt for mål og han scorer sikkert. Efter 30 minutter vælger Simon Oksbjerre at slå en 35 meter lang aflevering op i banen, som Lysholdt kvitterer med at tæmme med kattepoter og scorer sikkert. Høj, høj klasse, hvis man ser bort fra, at Lyseng stod og sov. Dejligt at få Lysholdt i gang, han bliver giftigt for alle hold i serie 3. Ved stillingen 0-2 holder målmand veteranen Harald Vindum os inden i kampen, bl.a. med en flot TV redning på direkte frispark.

Forsvaret stod som i de to første kampe perfekt - midtbanen fik produceret flere chancer via vores kanter. Netop det, at tilspille os chancer har manglet i de første kampe og er måske den største tilvænning i serie 3. Vores angribere kæmpede røven ud af bukserne og dermed startede vores forsvar reelt med deres pres på boldholder, især Søren Hansen arbejdede, så en hel myreflok ville være misundelige.

I halvlegen satte vi den unge debutant Louis Kristensen på banen, han er lige fyldt 17 år i denne måned. Han sparker på sin første chance hårdt med højrebenet og 2 minutter efter brager hans venstre ben bolden i nettet til 3-0. Han var en konstant uro for Lyseng og midt i halvlegen sparker han hårdt (denne gang med højre) bolden i nettaget via målmanden, der knapt når at blinke. 4-0 til TMG og Louis får også efter et gennemspillet angreb annulleret et mål for offside, som ikke mange kunne se på Lyseng Stadion. En super debut og Louis blev velfortjent kåret til "man of match". Klubben skal virkelig passe på spillere som Louis og den øvrige U19 trup. De kan som seniorer tilføre klubben yderligere avancement i rækkerne.

Lyseng reducerede kort før tid, da TMG stod og sov ved et frispark. Til Lysengs præstation på dagen, skal det siges, at de havde måtte afgive spillere til deres serie 1 hold, så de var noget svækket. Eneste negative oplevelse ved kampen var, at midtbanekæmpen Sonny Laursen blev skadet og derfor er tvivlsom til næste hjemmekamp, hvor der desværre også er et par afbud, da nogle spillere vælger at prioritere andet end fodbold. Sådan er betingelserne og vi glæder os til at byde publikum velkommen til kampen mod Viby IF lørdag den 29 august kl. 15.00 på Mårslet Stadion.

På vegne af holdet.
Coach Morten B. Jørgensen

link