6-6 i Serie 3 kamp
31/10/2009

Der bliver spænding til sidste kamp for TMG Serie 3 i denne sæson. Dagens opgør mod Hørning kunne have sikret endnu en sæson i serie 3, men efter at have været bagud 4-0 fik TMG kæmpet sig op på 6-6.
6-6 ude mod Hørning IF lyder helt vanvittigt for en serie 3 kamp. Jeg har da heller aldrig, hverken som spiller eller træner oplevet noget lignende. Efter 20 minutter var TMG bag ud med 4 -0 og vi måtte foretage de første justeringer (udskiftninger). Det var mildest talt en katastrofe. Der var spillere, der ikke ramte dagen, nogle var nervøse og et forsvar, der glemte at dække op. Bagud 4-1 ved halvleg gik vi over til 3 mands forsvar og 3 angribere. Vi rykkede Morten Meyer ind på midten, hvilket skulle vise sig at være en god disposition. 2. halvleg var et stort pres mod Hørnings mål og via et flot come back fik vi dem hentet. Ved stillingen 6-6 har vi endda en friløber og en chance tre meter fra mål, ligesom dommeren ikke turde dømme straffespark, da en Hørning spiller klart tager bolden med hånden i feltet. Nikolaj Lysholdt scorede 4 mål flotte mål og han synes meget skarp efter at ha´ været væk i 3 kampe. Louis Kristensen og Søren Hansen scorede hver 1 mål. "Man of match" blev Morten Meyer og Nikolaj Lysholdt.

Sidste kamp var vi efter angriberne og deres brændte chancer fik kritik. I dag scorer de 6 mål, som i en normal kamp bør være nok til sejr. Men sådan er det, vi er et hold og det skal lyse ud af vores indstilling og den måde vi kommunikerer og arbejder sammen. Vores største problem i dag var opdækning ved dødbolde og pres på boldholder. Noget der skal rettes op til den sidste kamp.

Vi må sande, at tabellen ikke lyver og de sidste kampe taget i betragtning, har vi stadig meget at lære i serie 3. Ganske ordinær opdækning svigter, aftaler omkring Hørnings farligste spiller blev ikke holdt - måske fordi han var go´ - måske fordi man ikke helt tænker sig om, eller måske vi ikke er gode nok. Fakta blev at Hørnings anfører scorede 3 gange og lagde op til 2 mål.

En placering som nr. fire er godkendt, hvis det ikke var fordi, at vi med et nederlag på lørdag ude mod rækkens nr. 1 (Århus 1900) faktisk kan rykke ned. Vi er dog bedre indbyrdes end de to øvrige hold med samme point antal. Skulle de vinde i deres på papiret nemmere kampe og det viser sig, at vi taber og resultaterne i de 24 andre serie 3 kampe ikke er med os - så hedder det serie 4 næste år.

Om det er rimeligt, at holdet er i fare for nedrykning eller holdet er for godt til det, skal jeg lade være usagt. Men tabellen lyver ikke efter sidste spillerunde. Vi kan dog selv afgøre det med en sejr, og netop mod Århus 1900 i den første kamp, har vi gode erfaringer. Kom og støt holdet ude mod Århus 1900 på lørdag 7/11 kl. 11.00. Kampsted er stadig lidt uvis, idet der fra nu skal gives dispensationer til at spille på græs. Vi skal dog nok opdatere det her på siden og håber, at de mange fodboldinteresserede i klubben og Mårslet finder deres vej til denne sidste og meget vigtige kamp for TMG serie 3 hold.

Se holdopstillingen via linket.

Med sportslig hilsen
Morten Jørgensen

link