Målet er nået for Serie 3
7/11/2009

Efter 1-1 ude mod rækkens nr. 1 Århus 1900 i årets sidste kamp ender TMG serie 3 minimum på en fortjent 5. plads i den svære Århus række. Og det vel at mærke som OPRYKKER! Med kun 4 nederlag i 14 kampe, alle med 1 mål og en del uafgjorte kampe, der kunne ha´ givet sejr, så har holdet i den grad fortjent at blive i rækken. Med lidt held, kunne man faktisk ha´ spillet om oprykning til serie 2 i dagens kamp. Som rækkens vinder Århus 1900 bemærkede i dag, er vi et af de bedst fightende og vel organiserede hold, de har mødt.

Vi valgte til dagens kamp, at spille med den rutinerede Sonny Laursen i midterforvaret. Sonny styrede forsvaret flot og vi stod kompakt på hele banen, helt som aftalt. I 1. halvleg spillede vi rimeligt flot fodbold på en meget svær bane. Mod rækkens bedste forsvar var vi klar over, at vi ikke ville få mange chancer. Efter 25 minutter får vi en kontra chance, hvor Nikolaj Lysholdt koldblodigt trækker bolden over til sit venstre ben og smækker den op i krogen til 1-0 - Høj klasse. Med 10 scoringer blev Lysholdt igen topscorer for serie 3 - Tillykke.

Nu lå kampen, som vi gerne ville - nemlig til kontraspil i 2. halvleg. Men Århus 1900 er et stærkt mandskab og de pressede os i bund i hele 2. halvleg. Vores forsvar stod godt, men måtte midt i 2. halvleg se sig placeret til 1-1. Harald Vindum var tilbage i målet og stod en fejlfri kamp med flere flotte redninger. Da der mangler 5 minutter, har Søren Hansen en halv chance, som med lidt held havde givet sejren. Sonny Laursen blev "man of match" Hele holdet skal have stor ros for en flot indsats og i dag blev taktikken holdt - dejligt.

Mht. til årets spiller venter vi lige med at offentliggøre dette til lørdag ifm. afslutningsfesten. Denne eftertragtede titel, som spillerne og lederne efter hver kamp har stemt på, er der i år tæt kamp omkring - men det ligger fast, at spilleren der får den overrakt på lørdag, uden tvivl er det rette valg.

Undertegnede takker nu af som træner i TMG. Målsætningen med oprykning til serie 3 og en forbliven i rækken er fuldført. Jeg har været godt tilfreds med indsatsen hos alle. Nogle af de spillere, der tog ud at rejse før denne sæson vender nu atter hjem til holdet, U19 spillerne rykker op og alt tyder på, at truppen bliver endnu stærkere næste år. Det glæder mig, at de grundsten vi har lagt, såsom rimelig seriøsitet, god form, et godt spillesystem, kan blive ført videre og tilført endnu mere godt spil. Jeg tror bestemt, at en topplacering er muligt i næste sæson. Vigtigt er det også, at der kommer et 2. hold i serie 5 - det giver alle kamptræning og dermed flere muligheder for trænerstaben.

Klubben arbejder på at finde kompetente trænere til begge hold og vil snarest melde ud omkring dette.

Tak til alle på og omkring holdet.

Holdopstilling i dagens kamp.
Holdopstilling i dagens kamp mod Århus 1900

Harald Vindum

Simon Oksbjerre Sonny Laursen David Voxtorp Mathias Damgård

Simon Henriksen Morten Meyer Mikkel Stengaard Mathias Bøje

Nikolaj Lysholdt Louis Kristensen

Bænken: Jeppe Tarp, Søren Hansen og Lars Bennetzen


Med sportslig hilsen
Coach / Morten Bøhm Jørgensen

link