137 til Fodboldweekend
21/4/2010

Fodboldweekend 2010

I weekenden 17.-18. april blev årets fodboldweekend afholdt i TMG. Det er 2. gang fodboldweekenden bliver afholdt, og igen i år var der rigtig mange der havde tilmeldt sig. Faktisk rekord med 137 børn super flot.

Formålet med weekenden er, at få en god opstart på sæsonen, samtidig er det en rigtig god måde at lære hinanden bedre at kende, både som barn og voksen.

Efter lang tids forberedelse var der mange ting der skulle falde på plads, og så sent som ugen op til, fik vi af vide, at vi måtte bruge græsbanerne og så endda som de første i klubben i 2010.

Mange har været involveret i fodboldweekenden på den ene eller anden måde, så stor tak til alle jer trænere og hjælpende forældre ca. 50 stk. som har bidraget til afvikling af arrangementet.

Også stor tak til sponsorerne som har støttet godt op om vores arrangement. Uden jeres bidrag kunne vi ikke sende børnene hjem med et flot spillersæt og en fodbold til alle.

Sponsorerne er som følger: Mårslet VVS, Elinstallatør Boelt.dk, TKP Tømrer og snedkerfirma, Frisørhuset - Mårslet, Super Brugsen - Mårslet og Slagter Zacho.

Teamet bag fodboldweekenden vil gerne takke for en fantastisk weekend hvor fodbold og kammeratskab virkelig kom til udtryk.

Mange sportslige hilsner

Kent, Jesper, Torben, Henrik og Jens

link