U18 piger ude af JM
22/6/2011

U-18 piger tabte kvalifikationskamp om det jyske mesterskab.
Mandag den 20. juni var TMG´s puljevindere fra U-18 piger en tur i Jelling, hvor der blev spillet om kvalifikation til semifinalen om det jyske mesterskab. Pigerne der var helt suveræne i puljen i A-rækken skulle på en meget svær opgave mod det tidligere mesterrækkehold fra Jelling. Jelling havde vundet deres pulje i overlegen stil over så stærke hold som Ry og AC Silkeborg, og lignede på forhold en noget stor mundfuld. Vi var dog godt forberedt, idet træneren fra Ry havde bidraget med gode oplysninger om spillere og spillestil hos Jelling. Vi var så godt forberedt, at vi var sikre på, at de ikke kunne overraske os.
Det gjorde de som sådan heller ikke, og vi sad rigtig godt på kampen de første 5 minutter. Ramte indersiden af stolpen, men som i de seneste 2 turneringskampe, var det stolpe ud. Så kom der ca. 20 minutter, hvor personlige fejl og manglende konsekvens foran mål kostede, og pludselig stod der 3 0 til Jelling. De sidste 10 minutter af første halvleg fik vi igen rigtig godt fat i Jelling, og var meget uheldige med ikke at få reduceret.
I pausen fik vi talt om, at vi stadig havde chancen, og at vi skulle blive ved med at spille bolden ud og op. Samtidig var det vigtigt, at vi når muligheden bød sig fik lagt et højt pres.
2. halvleg var måske også en af de bedste dette hold har spillet. Jelling blev presset, og følte sig presset, vi kom rigtig flot over kanterne og fik lagt gode indlæg, men manglede hele tiden lige det sidste held. Vores høje boldpres gav faktisk hver gang bonus, så Jelling måtte sparke bolden ud. I de første 8 kampe i foråret scorede vi 40 mål, men desværre havde vi mod Jelling ikke lige dygtigheden og heldet i de afgørende situationer, og så blev det desværre ikke til scoringer.
Alligevel skal vi være meget tilfredse med vores præstation, især når vi tager med i betragtning, at pigerne fra Jelling i gennemsnit er ca. 3 år ældre end os. Lidt populært kan man vel sige, at pigerne i de seneste 2 år har været igennem en helt fantastisk rejse. En rejse som endte med 3 af 4 mulige puljesejre, og chancen for at spille om det jyske mesterskab. Mange af pigerne har i den samme periode været med til at vinde skolefodboldturneringen 2 gange for Mårslet Skole. Der er tale om et fantastisk hold bestående af spillere fra Mårslet- og Tranbjerg skole, og det har været en sand fornøjelse at få lov at træne dem, og opleve den udvikling de har været igennem. Desværre skal 10 af spillerne enten på efterskole eller til udlandet, hvorfor holdet ikke kommer til at spille sammen i næste sæson. Vi håber naturligvis, at de kommer tilbage og spiller i TMG (Team Århus Syd), når de vender hjem til Mårslet.
Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke alle pigerne for 2 helt fantastiske år, og samtidig takke alle forældre for et dejligt samarbejde.
På trænerteamets vegne
Jørgen
Foto:
link

link