Lumb skifter til TMG
28/9/2011

25-årige Martin Lumb er skiftet fra 2. divisionsklubben Viby IF til TMG Fodbold i serie 3. Martin Lumb har, som sin lillebror landsholdsspilleren Michael Lumb, fået sin fodboldopdragelse i AGF.
Den ambitiøse serie 3 klub fra Mårslet syd for Aarhus spiller med i toppen af serie 3, og tilgangen af Martin Lumb vil klart styrke holdets muligheder.
Klubben er kendt for næsten udelukkende at have lokale spillere på holdet, men når en kapacitet som Martin Lumb melder sig ind i klubben, så finder vi selvfølgelig også plads til ham. Det vil give vores mange unge spillere en at støtte sig til på banen, og Martin kan bidrage med en ekstra dimension især i vores opspil. TMGs målsætning inden sæsonen var at blive i rækken, men efter otte spillerunder og kun et enkelt nederlag er det mål allerede nået. Nu handler det om at kunne holde fast i top 3.
Resultaterne har indtil nu været langt over forventet, spillerne har lagt en uhørt energi i kampene, og vores trænerteam bestående af Mikael Stensgaard, Karl Erik Fisker, Peter Overgaard og Jesper Nielsen har virkelig fået tingene til at fungere både i kampene og til træning. Selvom en oprykning til serie 2 stadig er en mulighed, så virker det usandsynligt, da både Odder- og Skanderborgs 2. hold er med i rækken, og de satser begge hårdt på at få deres 2. hold op i serie 2. Men kan vi drille dem lidt ad vejen, vil det være rigtig fint. Martin Lumb fik debut for TMG i lørdags, og her scorede han sit første mål for klubben i 3-1 sejren over Hasle CF. De to øvrige mål blev scoret af Lasse Olsen og Rasmus Østergaard.
/ Claus Quiding, TMG Fodbold.

link